Zondag 18 november a.s. Sinterklaas

...in SINT Hubert

Op zaterdag 17 november komt de Goedheiligman weer aan in Nederland! Dit jaar in Zaanstad, Noord-Holland. Menig kinderhart gaat dan weer sneller kloppen.

Gelukkig doet hij altijd de volgende dag ons dorp aan: op zondag 18 november verwachten we de Sint en zijn Pieten om 13 uur op het Klaroenplein in SINT Hubert!

Daarna gaan we in optocht naar de Jachthoorn, waar we een heerlijke (spellen-)middag gaan doorbrengen.

• De onderbouw-kinderen blijven in de gymzaal, waar tevens een bezoek aan de Sint gebracht kan worden.
    Ook kinderen tot 4 jaar mogen hier aan deelnemen, mits onder begeleiding.
  • De kinderen uit de bovenbouw hebben in de Edelhertzaal hun eigen activiteit. Wat, dat blijft nog even een verrassing!

Om 16 uur is het feest afgelopen.

*** NIEUW ***
Ook brugklassers zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deelname aan het bovenbouwspel!

Bijdrage

M.i.v. dit jaar vragen wij een bijdrage van € 2,50 per kind*, bij de entree van de Jachthoorn te voldoen op 18 november.

Nadere informatie

De kinderen t/m de basisschoolleeftijd krijgen allemaal persoonlijk informatie via school. En buiten het dorp naar school gaande kinderen in hun brievenbus.

Wel even tevoren aanmelden!

We vragen sowieso om je kinderen aan te melden. Door de inschatting van het aantal deelnemers kunnen we de activiteit beter op de groep afstemmen. Bovendien maken kinderen hierdoor kans om vanaf het Klaroenplein bij de Sint op de wagen naar de Jachthoorn te gaan!

Aanmelden kan t/m maandag 12 november 2018 via onze website of door rechtstreeks te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderhulp gevraagd!
Voor de spellen in de gymzaal vragen we een aantal ouders/vrijwilligers die daarbij willen helpen.

Kleurwedstrijd
Natuurlijk is er ook dit jaar weer een kleurwedstrijd. De kinderen ontvangen op school een kleurplaat. Je kunt deze ook downloaden (zie rechtsboven). Inleveren kan t/m vrijdag 16 november op BS de Schare of bij de fam Wakker, Jachthoornstraat 35.

sint 420x383

Namens Sint & zijn Pieten,
graag tot 18 november

*Dit jaar heeft geen collecte plaatsgevonden door Stichting Jeugdbelangen St. Hubert