VAN 25 T/M 30 SEPTEMBER

Ook dit schooljaar staat de welbekende collecte weer op het programma.

Stichting Jeugdbelangen valt immers niet onder de noemer van de "Goede doelen week', omdat het geen landelijke collecte betreft.

Van 25 tot en met 30 september komen de bestuursleden van Stichting Jeugdbelangen St. Hubert daarom met een collectebus bij u aan de deur.

Wie dat zijn? Kijkt u even op deze pagina >>

Schenkt u ook gul voor onze kinderen?

Waarvoor dient de opbrengst?

Als Stichting Jeugdbelangen zijn wij afhankelijk van subsidie en giften. Daarmee proberen wij de traditionele activiteiten voor de basisschooljeugd in stand te houden, zoals de sinterklaasintocht, kerstboomverbranding en koningsdag. De opbrengst van de collecte gebruiken we voor het organiseren van de sinterklaasintocht, die dit jaar op zondag 19 november op het programma staat.

U bent overigens van harte uitgenodigd mee te genieten van dit vrolijke kinderfeest. Meer informatie vindt u spoedig op onze website en Facebookpagina.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!

geefgul